27 Ekim 2013 Pazar

Tiyatro yazarları vebadan kaçar gibi asılsız ihbarcıdan hızla kaçıyorlar!

Bir zamanlar, yazılarının yayınlanabilmesi için, âdeta benzin, kömür ve yağ kuyruğuna girer gibi Asılsız İhbarcı Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın keyfinin gelmesini beklemek zorunda kalan garip tiyatro yazarları, artık vebadan kaçar gibi uzaklaşıp, Demirkanlı'yı dımdızlak ortada bıraktılar!

"Yazarlarımız" vitrininde onlarca yazar varken, "ENTELEKTÜEL VE HUKUKSAL LİNÇ KAMPANYASI" başlayınca yavaş yavaş suyunu çeken yazarların boşluklarında dondurucu soğuklarla boğuşan Asılsız İhbarcı Mustafa Şükrü Demirkanlı, Pınar Besen adını onun ölümünden sonra vitrine yerleştirdi. Didem Boy'un kim olduğunu asla bilmiyoruz... "SANIK" Levent Çağlayan'ın yazısı, neredeyse yıllar önce yazılmış çok çürük bir yazı. Asılsız İhbarcı Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın yazısı ise, 28 Haziran 2012 tarihini taşımasına karşın, her nedense bu tarih daha sonra silinip imha edildi. Buradaki amaç belli: Neredeyse yıllardır yazar bulunamıyor, yazı yazılamıyor, yayıncılık yapılamıyor... Zâten LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi ve Asılsız İhbarcı Mustafa Şükrü Demirkanlı yazıyı önemsemiyor. Mustafa Kurt'tan reklâm (PARA) almak önemli! 


Gerisi lâf-ı güzâf!


Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz


***


www.tiyatrodergisi.com.tr yazarı Levent Çağlayan'la ilgili ayrıca bakınız:


Demirkanlı'nın hakaret içerikli bir yazısını sitesine aktarıp, yayınladığı için Can Törtop'a 110.000,00 TL'lik manevî tazminat dâvâsı açmış olan Bulunmaz, şimdi de Levent Çağlayan'a 120.000,00 TL'lik dâvâ açacak!

Coşkun Büktel, Hilmi Bulunmaz'ın "kanırtıcı yazılar"ını twitter'a taşıyor!